Vinnaren i marstävlingen om Justin Bieber

I mars hade vi en tävling där man skulle hitta den smartaste/roligaste/finurligaste kopplingen mellan två böcker som vi hittat bredvid varandra i biblioteket. Det gällde Justin Biebers biografi och det medicinska lexikonet Medikon.

Vi fick in 4 bidrag (vilket var väldigt lite - skäms på er som inte skickade in trots att ni bedyrade att ni så skulle göra!) Att bestämma en vinnare har däremot dragit ut på tiden pga mitt dåliga minne (skäms på mig lite också). Men nu har vi äntligen bestämt oss för en vinnare och vinnarbidraget löd:

Några stackars flickor satt och gjorde skolarbete i biblioteket när de hör någon som lyssnar på Justin Bieber låtar i närheten. I början tar de ingen notis om det men efter en stund märker de att de börjar sjunga med och gillar musiken. De blir då väldigt rädd att de kan ha fått en släng av "the Beiber-Fever". Men symptomen är personlighets ändring och att tänka irrationellt. De gjorde då inte som de vanligtvis skulle gjort och googla det. De tog istället fram båda böckerna för att försöka klura ut om de fått denna dödliga sjukdom. Självfallet finns sjukdomen inte, men i sin hysteri tror de att de hittar den i Bieber Boken. När de "upptäckte" att så var fallet fick de sån panik och bråttom till skolsyster att de glömde att ställa tillbaka böckerna!
Och vinnaren är.... Nicklas Bohman! Nicklas vinner en biobiljett plus två böcker som han får välja själv ur vår bokpresenthög. Ett stort grattis till dig och tack för det fyndiga bidraget!

Men övriga tävlande (Karina Persson, Felix Thuresson & Getoar Saraqini) går inte lottlösa ur det här - ni är välkomna in för att välja en bok var ni med! Grattis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar